USKORO NOVI STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Na lokaciji ugla Veselina Masleše i Branka Bajića

USKORO NOVI STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Na lokaciji ugla Veselina Masleše i Branka Bajića

USKORO NOVI STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Na lokaciji ugla Veselina Masleše i Branka Bajića

Euroinvest NS doo Novi Sad

Stvaramo životne prostore po meri svih generacija

Euroinvest ns doo je nastao 2015 god.  Poslovni moto je da stvara životne prostore po meri svih generacija.  Uz pomoć spoljnih i unutrašnjih saradnika, ljudi koji su stručnjaci u onome što rade, Euroinvest ns  je u mogućnosti da izgradi stanove, lokale i garaže na  lokacijama u Novom Sadu.

Trudeći se i uspevajući da održi jednostavnost dizajna svog proizvoda, kao i jednostavnost, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, Euroinvest ns može da vam garantuje kvalitet i rokove za poslove koje ugovori.  Sa svakom izgrađenom zgradom, trudimo se da budemo bolji.  Implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, mi podižemo kvalitet vašeg života.  Za nas, baš kao ni za većinu vas, stan nisu zidovi i kvadrati.

Stan je ogledalo porodice, simbol kvaliteta života koji smo dostigli, pojam sigurnosti za buduće generacije, a pre svega – odluka o kupovini stana je jedna od najvažnijih odluka koje se donose u svakoj porodici jednom u generaciji.  Iz tog razloga, mi smo svesni kolika odgovornost leži na nama i rado je prihvatamo.  U stanovima spava, igra se, uči i raste nova generacija.  Iste pogodnosti stanovanja kakve smo obezbedili sebi, obezbedićemo i vama.  Sem kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi.

Prodaja stanova stanova i lokala Novi Sad, Bulevar Evrope, Veselina Masleše 24

<h2 style="color:#fff;">Informacije o lokaciji zgrade u ulici Veselina Masleše 24, Novi Sad, Bulevar Evrope</h2>

Stambeno poslovni objekat
Su+P+G+4+Pk

Lokacija:
Veselina Masleše 24
Parcela broj 5984
K.O. Novi Sad

 

Bulevar Evrope, koji se do pre nekoliko godina zvao Subotički bulevar, sagrađen je na trasi nekadašnje pruge Novi Sad – Subotica, a njegovo projektovanje počelo je pre pola veka kada je odlučeno da se pruga izmesti. Gradnjom Bulevara, međutim, nije završen kompletan projekat saobraćajnice, jer prema urbanističkim sledi i njen krak koji se od ugla sa Somborskim bulevarom (nedavno preimenovanim u Bulevar patrijarha Pavla) pruža ka Dunavu, a preko Ribarca bi trebalo da nikne most. Dugogodišnji planovi grada su da se taj most gradi tek u narednoj deceniji.

Bulevar Evrope od danas je najduži bilevar u gradu, jer je sa 7.068 metara značajno pretekao Bulevar oslobođenja. Na bulevaru Evrope je trenutno u toku izgradnja tržnog centra Lidl koji treba da bude otvoren najkasnije početkom 2018.
Udaljenost od naše lokacije je 800 metara. Takođe valja i spomenuti da je novosadski sajam u neposrednoj blizini lokacije što je samim tim čini vrlo atraktivnom.

Bulevar Evrope za kratko vreme je postao kao najuređeniji deo Novog Sada sa svojim velikim pešačkim zonama kao i dečijim parkovima, teretanama, biciklističkim stazama itd.

Euroinvest NS doo

Puškinova 1a, 2100 Novi Sad

Izgradnja i prodaja stanova Novi Sad

tel. 021/523-411
mob: 0604404656 i 0631088014


Pišite nam

10 + 6 =

EUROINVEST NS doo

Rent a car Novi SAD

Statistika

Rent a car Novi Sad

  • 31
  • 335
  • 491
  • 3.028
  • 13.475
  • 176.845
  • 1.849.486